Kelderafdichting Da CostaKade

In een woonhuis te Amsterdam is samen met de bewoners een plan bedacht om meer vierkante meters woongenot te creëren. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we de kelderruimte betrokken bij de woonruimte. Deze kelderruimte moest eerst afgedicht worden om er uiteindelijk een wijnkelder van te maken met een koelmeubel voor wijnopslag, waarin bovendien plaats is voor een wasmachine en droger. Boven de kelder is de keuken gesitueerd en de kelder is via de woonkamer te betreden.

Tijdens de afdichting van de kelder werd zwamaantasting in de kruipruimte ontdekt. De aangetaste balken werden vanuit de kruipruimte vervangen. Dit deden we door aangetaste delen af te zagen en vervolgens nieuwe balken aan te lassen. Hierbij zagen we erop toe dat de oplegging van de nieuwe balken geen contact maakte met de stenen.

Werkzaamheden:

Meer informatie

Recente projecten