Voordelen kruipruimte isolatie

Het isoleren van de kruipruimte heeft meerdere voordelen voor uw woning:

  • Energiebesparing tot € 250,- per jaar.
  • Bescherming tegen vocht, kou, schimmel en stank
  • Gezonder binnenklimaat
  • Uw vloer voelt warm en comfortabel aan
  • Hogere waarde van uw woning/pand

Energiebesparing

Bespaar met het isoleren van uw kruipruimte tot wel € 250,-. Door de isolatie van uw kruipruimte warmt uw woning sneller op, wat scheelt in energiekosten. Na ongeveer vijf jaar heeft u de kosten die u maakt met het isoleren van de kruipruimte alweer terugverdiend.

Bescherming tegen vocht, kou, schimmel en stank

Een kruipruimte wordt als een van de weinige ruimtes in een woning niet verwarmd. Door de kruipruimte te isoleren heeft u weinig last meer van vocht, schimmel, kou en stank. Het is de oplossing tegen een vochtige en koude kruipruimte. Door een teveel aan vocht ontstaat er eenvoudig schimmel en stank in uw huis. Bovendien zorgt vocht dat verdampt voor koude voeten op de woonlaag boven de ruimte. Voorkom dit en laat uw kruipruimte isoleren door Bescon.

Gezonder binnenklimaat

Met een geïsoleerde kruipruimte heeft u een gezond leefklimaat in uw huis. Door de isolatie worden vochtproblemen, schimmel, kou en stank voorkomen, wat de kans op gezondheidsklachten vermindert bij patiënten met astma, CARA of bepaalde allergieën.

Warme comfortabele vloer

Het isoleren van uw kruipruimte zorgt ervoor dat de vloer erboven comfortabeler en warmer aanvoelt. Dit heeft te maken met de temperatuur van de kruipruimte. Door de ruimte te isoleren wordt het niet alleen droger, maar ook warmer.

Hogere waarde woning

Uw woning wordt meer waard met een geïsoleerde kruipruimte. Het is voor toekomstige bewoners aantrekkelijker om een woning met goed afgezonderde ruimtes te kopen dan een huis met vochtige ruimtes. Laat uw huiswaarde stijgen door de specialisten van Bescon.

Over Bescon

U ontvangt bij Bescon tien jaar garantie. Wij werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen. Op basis hiervan is het mogelijk om 10 jaar garantie te geven. Wilt u uw kruipruimte al binnen een halve dag geïsoleerd hebben? Neem contact op door een vrijblijvende inspectie aan te vragen of persoonlijk advies te krijgen via 0800 258 0000.

Recente projecten