Kelder waterdicht maken Groningen

Heeft u vochtplekken in uw kelder omdat er een lekkage is? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Bescon om de kelder waterdicht te laten maken. U voorkomt hierdoor meer lekkages, schimmels zoals zwammen en een muffe lucht in uw huis. We zijn een deskundig bedrijf dat de kelder van uw woning in Groningen volledig waterdicht maakt.

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Een waterdichtgarantie van 10 jaar
 • U krijgt weer een 100% waterdichte kelder

Neem direct contact met ons op en voorkom schade!

Werkwijze van het waterdicht maken van uw kelder in Groningen

Een kelder waterdicht maken in Groningen moet nauwkeurig uitgevoerd worden, zodat we geen plekje vergeten. Daarom voeren we voorafgaand aan de werkzaamheden een uitgebreide inspectie uit. We leggen alle problemen vast in een rapport bestaande uit onze bevindingen, de werkwijze en het bijbehorende kostenplaatje. Na de inspectie zullen wij dit rapport aan u toezenden.

 •  

  Allereerst komt ons team langs voor een inspectie. We zoeken het probleem en kijken naar een mogelijke oplossing.

 •  

  In een rapport wat we naar u toesturen leggen we het probleem vast. Dit rapport bestaat uit 3 delen. De bevindingen, het stappenplan van de uit te voeren werkzaamheden en de kosten.

 •  

  Als u akkoord gaat met de offerte, plannen we met ons team een afspraak in voor het waterdicht maken van uw kelder in Groningen.

 • Op de geplande datum komen we langs om uw kelder waterdicht te maken. Voordat we kunnen beginnen met het afdichten van uw kelder verwijderen wij eerst de stuclagen en cementdeklaag.

 •  

  Zodra de voorbereidende werkzaamheden zijn gedaan, gaan we aan de slag met een van de kelder afdichtingsmethoden van Bescon.

 •  

  Met ons deskundige team bent u ervan verzekerd dat uw kelder van uw woning in Groningen volledig waterdicht zal zijn. Ontstaat er na enkele jaren weer een lek? U ontvangt van ons 10 jaar waterdichtgarantie.

Voorkom schade aan uw kelder en uw gezondheid. Neem zo snel mogelijk contact met ons op wanneer u merkt dat u een lek heeft in uw kelder.

Hoe ontstaat een kelderlekkage?

Een kelderlekkage kan het gevolg zijn van diverse oorzaken. Tijdens een inspectie achterhalen we de oorzaak, zodat we weten hoe we het lek verhelpen. Diverse oorzaken van een kelderlekkage in Groningen zijn:

 • Constructiefouten
 • Slechte conditie van het metselwerk
 • Omgevingsfactoren
 • Slechte verbinding tussen wand en vloer
 • Scheurvorming
 • Schade door aardbeving

Voor meer informatie en nog meer oorzaken bezoekt u onze pagina Oorzaken kelderlekkage.

Foto’s van ons project in Amsterdam, Raadhuisstraat

Waarom uw kelder waterdicht laten maken in Groningen?

Het is belangrijk om uw kelder waterdicht te laten maken. Als u dit niet doet, ontstaan er mogelijk ook problemen voor uw woning. Daarnaast ligt Groningen op diverse plekken onder het NAP-niveau van 0 (zeeniveau). Als u uw kelder niet waterdicht laat maken, ontstaan er problemen als optrekkend- en doorslaand vocht, een muffe ruimte, schade en schimmels.

Onze afdichtingsmethoden

Bij Bescon hanteren we verschillende kelder afdichtingsmethodes. We kijken per situatie welke methode het beste past. We leveren altijd maatwerk.

 1. Vlakafdichting binnenzijde
 2. Kelderverdieping en afdichting binnenzijde
 3. Gietafdichting binnenzijde
 4. Gietafdichting van binnenuit aan de buitenzijde
 5. Gelinjectiemethode in de wand, vloer en kim
 6. Gewelfafdichting binnen- of buitenzijde
 7. Afdichting bouwput
 1. Gelinjectiemethode achter de constructie en onder de vloer
 2. Scheuren in beton en metselwerk afdichten binnen- en buitenzijde door middel van hoogwaardige PU injectie
 3. Spuitbetonafdichting buitenzijde
 4. Geïsoleerde flexibele buitenafdichting met verticale muurdrainage
 5. Afdichting van doorvoerleidingen

Vraag een inspectie aan voor het kelder waterdicht maken in Groningen

Heeft u een lekkage in uw kelder en wilt u hem waterdicht laten maken door een deskundig bedrijf? Bescon staat voor u klaar. Vraag eenvoudig een vrijblijvende inspectie aan en ontvang een offerte op maat. Voor vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Recente projecten