Bescon opleidingscentrum

Wij hechten veel waarde aan netheid en vakkundigheid. Daarom besteden we ruim aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Om dit te kunnen realiseren heeft Bescon in Almere een eigen opleidingscentrum. Bescon is altijd opzoek naar medewerkers met een grote diversiteit aan kwaliteiten. Nieuwe medewerkers kunnen een opleiding volgen in de verschillende facetten van ons bedrijf.  Vervolgens krijgen ze volop de gelegenheid zichzelf binnen het bedrijf verder te ontwikkelen.

Bescon, erkend leerbedrijf

In samenwerking met SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) kunnen we ertoe bijdragen dat theorie en praktijk zo optimaal mogelijk op elkaar worden afgestemd.

“Wij bieden de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan.”

Voor het praktijkgedeelte van de opleiding zoekt Bescon beginnende vakmensen. Wij bieden een veilige en leerzame plek waar werkervaring kan worden opgedaan. Een belangrijk deel bestaat uit werken en leren in de praktijk. Wij zorgen voor een leeromgeving waarin de student zo veel mogelijk praktijksituaties meemaakt.

“Wij bieden deskundige begeleiding als praktijkopleider.”

Voordelen

  • Een opleiding die naadloos aansluit op de praktijk
  • Actuele kennis
  • Een waardevol certificaat bij afronding van de praktijkopleiding
  • Uitzicht op een vaste baan bij Bescon

Trainingen

Bescon organiseert diverse trainingen die gericht zijn op vakkennis. Wij bieden trainingen aan op het gebied van onder andere afdichtingstechnieken, vochtbestrijden, zwamsaneren en het bestrijden van houtborende insecten. De trainingen worden gegeven door deskundige en gekwalificeerde medewerkers binnen het bedrijf. Zij dragen hun vakkenis over vanuit hun eigen praktijkervaring. Gedurende de trainingen worden de laatste technologische ontwikkelingen en hun toepassingen in de praktijk behandeld. Alle trainingen worden afgesloten met een waardevol certificaat.

Trainingaanbod

  • Afdichtingstechnieken /optrekkend vochtbestrijding
  • Gevel impregneren en vochtwering
  • Zwamsanering, houtworm-, boktor- en bonte knaagkeverbestrijding
  • Betoninjectie, gel- en harsinjectie

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de cursusmogelijkheden? Neem dan gratis contact met ons op via 0800 2580 000 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

0800-258-0000

Recente projecten