Kelder waterdicht maken Leiden

Vocht in de kelder zorgt voor verschillende problemen en het is niet altijd even makkelijk om deze problemen op te lossen. Laat uw kelder waterdicht maken in Leiden door Bescon. We voeren een uitgebreide inspectie uit en pakken elk probleem, klein én groot, aan. Op deze manier heeft u weer een 100% waterdichte kelder.

 • Bescon heeft meer dan 50 jaar ervaring
 • U ontvangt een garantie van 10 jaar
 • Uw kelder is weer volledig waterdicht

Hoe gaan we te werk bij het waterdicht maken van uw kelder in Leiden?

Als we uw kelder waterdicht maken in Leiden, mag u verwachten dat alle kelderlekkages zijn opgelost. Om de werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren, controleren we van tevoren grondig uw kelder. Na deze inspectie ontvangt u onze bevindingen, de uit te voeren werkzaamheden en het kostenoverzicht.

 •  

  Voorafgaand aan de behandeling maken we een afspraak om de kelder grondig te inspecteren in Leiden om elk probleem vast te stellen.

 •  

  Aan de hand van onze inzichten ontvangt u van ons de offerte met onze bevindingen, de uit te voeren werkzaamheden en het kostenoverzicht.

 •  

  Als u akkoord gaat met het plan en de offerte, plannen we een afspraak in om langs te komen in Leiden om uw kelder waterdicht te maken.

 • Op de ingeplande datum komen we langs om de werkzaamheden uit te voeren. We beginnen met het verwijderen van de oude stuclagen en cementlagen tot op de oorspronkelijke ondergrond.

 •  

  Zodra de voorbereidende werkzaamheden zijn voltooid, gaan we aan de slag met het waterdicht maken van uw kelder. We hebben hier verschillende kelder afdichtingsmethoden voor.

 •  

  Zodra ons team klaar is met het afdichten van uw kelder, is hij weer volledig waterdicht. U ontvangt 10 jaar waterdichtgarantie voor uw kelder.

Wees er op tijd bij en voorkom schade aan uw kelder. Neem contact op met de deskundigen van Bescon via onderstaande buttons.

Een lekkage in uw kelder

Er zijn verschillende oorzaken mogelijk voor een lekkage in uw kelder. In sommige gevallen zijn het combinaties van factoren die ervoor zorgen dat u een lek heeft in uw kelder. Een aantal van deze oorzaken zijn:

 • Constructiefouten
 • Slechte kim (de verbinding tussen wand en vloer)
 • Kelderwanden met kleine gaatjes
 • Scheurvorming
 • Omgevingsfactoren

Wilt u meer informatie over deze oorzaken? Bekijk dan onze pagina over de oorzaken van een kelderlekkage.

Foto’s van ons project in Arnhem, Vijzelstraat

Een kelderlekkage in Leiden is slecht voor uw woning en uw gezondheid.

Wanneer u een lekkende kelder heeft is dat niet alleen vervelend, het is ook slecht voor uw woning en uw gezondheid. Het vocht in uw kelder kan namelijk leiden tot zwammen. Een zwam is een soort schimmel dat uw woning aantast. Maar een zwam tast ook uw gezondheid aan en kan leiden tot gezondheidsproblemen. Bij Bescon maken we uw kelder in Leiden waterdicht en indien nodig, bestrijden we ook de zwam.

De kelder afdichtingsmethoden

Om een kelder waterdicht te maken in Leiden, maken we gebruik van diverse afdichtingsmethoden. Geen enkele situatie is hetzelfde; aan de hand van de inspectie stellen we een plan op voor hoe we uw kelder waterdicht gaan maken. De verschillende afdichtingsmethoden die we kunnen hanteren, zijn:

 1. Vlakafdichting binnenzijde
 2. Kelderverdieping en afdichting binnenzijde
 3. Gietafdichting binnenzijde
 4. Gietafdichting van binnenuit aan de buitenzijde
 5. Gelinjectiemethode in de wand, vloer en kim
 6. Gewelfafdichting binnen- of buitenzijde
 7. Afdichting bouwput
 1. Gelinjectiemethode achter de constructie en onder de vloer
 2. Scheuren in beton en metselwerk afdichten binnen- en buitenzijde door middel van hoogwaardige PU injectie
 3. Spuitbetonafdichting buitenzijde
 4. Geïsoleerde flexibele buitenafdichting met verticale muurdrainage
 5. Afdichting van doorvoerleidingen

Inspectie voor kelder waterdicht maken in Leiden

Neem contact met ons op als u een vrijblijvende inspectie wilt inplannen voor het waterdicht laten maken van uw kelder in Leiden. U ontvangt na de inspectie een offerte op maat voor de kelderafdichting. Heeft u nog vragen over onze diensten? We zijn ook bereikbaar via onderstaand telefoonnummer en via ons contactformulier.

Recente projecten