Kelder waterdicht maken Haarlem

Een kelder hebben zonder dat u er optimaal gebruik van kunt maken, omdat de vloer steeds nat is. Niemand wil dat; een kelder is namelijk voor opslag en niet voor de aanmaak van zwam en andere problemen. Laat uw kelder in Haarlem waterdicht maken door Bescon en geniet van een ruimte waar u gewoon uw spullen op de grond kunt zetten, zonder dat water ze aantast.

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Uitgebreide inspectie van uw kelder
 • Waterdichtgarantie van 10 jaar
 • Voor een kelder waar u optimaal van gebruik maakt

Voorkom schade en neem direct contact met ons op!

Hoe we uw kelder in Haarlem 100% waterdicht maken

Om ervoor te zorgen dat u echt van het vochtprobleem in uw kelder af bent, schakelt u een deskundig bedrijf als Bescon in. We zorgen ervoor dat we het waterdicht maken van uw kelder nauwkeurig aanpakken, waarna u beschikt over een 100% waterdichte kelder.

 •  

  Voordat we een plan opstellen of beginnen aan de bestrijding, inspecteren we uw kelder grondig om het probleem vast te stellen.

 •  

  Aan de hand van de opgedane inzichten stellen we een rapport op. Hierin staan de bevindingen, een stappenplan en een offerte.

 •  

  Gaat u akkoord met het plan en de offerte? Dan plannen we een dag in waarop ons team bij u langskomt om uw kelder in Haarlem waterdicht te maken.

 •  

  Op de afgesproken datum komt het team bij u langs om uw kelder waterdicht te maken. Voor de afdichtingswerkzaamheden verwijderen we stuclagen en de cementdeklaag.

 •  

  Zodra de voorbereidende werkzaamheden zijn voltooid, beginnen we met onze kelder afdichtingsmethoden. De gekozen methode staat beschreven in het rapport.

 •  

  Wanneer we klaar zijn heeft u een waterdichte kelder. Ontstaat er onverhoopt toch een lek? U ontvangt bij Bescon 10 jaar waterdichtgarantie.

Wist u dat vocht in de kelder zwam kan veroorzaken, wat vervelende gevolgen kan hebben voor uw gezondheid? Neem daarom snel contact met ons op om uw kelder waterdicht te maken.

Waarom uw kelder waterdicht laten maken?

Het is belangrijk om uw kelder waterdicht te laten maken wanneer er vocht aanwezig is. Vocht in de kelder kan zwam veroorzaken of uw fundering aantasten. Beide zijn slecht voor uw woning en zwam tast ook uw gezondheid aan. Het kan namelijk allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, vermoeidheid en astma. Door uw kelder waterdicht te laten maken door een professional, voorkomt u deze problemen. Wees er daarom op tijd bij.

Hoe ontstaat een lekkage in de kelder?

Het ontstaan van een kelderlekkage in Haarlem heeft verschillende oorzaken. Bij de inspectie bekijken we ook welke oorzaak bij u van toepassing is, zodat we op de juiste manier kunnen ingrijpen.

Veelvoorkomende oorzaken van een kelderlekkage zijn:

 • Constructiefouten
 • Scheurvorming
 • Poreuze kelderwanden
 • Slechte verbinding tussen de wand en de vloer (kim)
 • Omgevingsfactoren

Wilt u meer weten over de oorzaken? Bezoek dan onze pagina Oorzaken kelderlekkage.

Foto’s van ons project in Haarlem

De verschillende afdichtingsmethoden van Bescon

We hanteren bij Bescon diverse afdichtingsmethoden voor uw kelder. De methode die we kiezen voor uw kelder, hangt af van de oorzaak van het probleem en de omvang.

 1. Vlakafdichting binnenzijde
 2. Kelderverdieping en afdichting binnenzijde
 3. Gietafdichting binnenzijde
 4. Gietafdichting van binnenuit aan de buitenzijde
 5. Gelinjectiemethode in de wand, vloer en kim
 6. Gewelfafdichting binnen- of buitenzijde
 7. Afdichting bouwput
 1. Gelinjectiemethode achter de constructie en onder de vloer
 2. Scheuren in beton en metselwerk afdichten binnen- en buitenzijde door middel van hoogwaardige PU injectie
 3. Spuitbetonafdichting buitenzijde
 4. Geïsoleerde flexibele buitenafdichting met verticale muurdrainage
 5. Afdichting van doorvoerleidingen

Plan een inspectie in en profiteer weer van een waterdichte kelder

Is uw kelder regelmatig vochtig en weet u niet goed hoe dit komt, maar wilt u het wel verhelpen? Neem dan contact met ons op voor een inspectie. We staan voor u klaar en maken uw kelder weer volledig waterdicht.

Ook bij vragen staan we u graag te woord.

Recente projecten