Zwambestrijding Leiden

Vermoedt u dat u zwam heeft in uw woning of bedrijf in Leiden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We voeren een uitgebreide inspectie uit en bestrijden daarna de zwam in het pand. Zwam is een schimmel die veel schade aanricht aan uw woning en aan uw gezondheid. Kies voor Bescon als het gaat om zwambestrijding in Leiden:

de aanricht. Niet alleen aan uw woning, maar ook aan uw gezondheid! Bescon bestrijdt de huiszwam in Groningen op een snelle en effectieve manier.

 • Bescon heeft al meer dan 50 jaar ervaring
 • We voeren een uitgebreide inspectie uit, zodat we alle zwam bestrijden
 • Mogelijkheid tot vloerherstel
 • U ontvangt een zwamvrijverklaring
 • U ontvangt een garantie van 10 jaar

Vanwege een uitbreiding worden de werkzaamheden met betrekking tot de zwambestrijding, de ongediertebestrijding en de kruipruimte isolatie vanaf heden uitgevoerd door ons zusterbedrijf Lamon. Hier kunt u tevens terecht voor inspecties en bestrijdingen. Alle diensten rondom optrekkend vocht, kelder waterdicht maken en kelder verdiepen worden uitgevoerd door Bescon.

Hoe voeren we de zwambestrijding in Leiden uit?

Om de zwam zo goed en volledig mogelijk te bestrijden, voeren we allereerst een inspectie uit. Vervolgens komen we bij u langs in Leiden voor de daadwerkelijke bestrijding. Bescon is een door de overheid gediplomeerde zwambestrijdingsspecialist en de middelen die we gebruiken zijn milieuvriendelijk. Zwambestrijding in Leiden gaat als volgt:

 •  

  Onze zwaminspecteur komt langs voor een inspectie. Dankzij de apparatuur die we gebruiken, krijgen we een volledig overzicht van de oorzaak en de omvang van de schade.

 •  

  Vervolgens stellen we aan de hand van de inspectie een plan van aanpak en een offerte op. Hier ontvangt u een rapport van, zodat u ook een goed beeld heeft van het probleem.

 •  

  In overleg met u maken we een planning. Hierin nemen we ook het eventuele vloerherstel op.

 •  

  Op de afgesproken datum komt ons team langs bij u in Leiden en beginnen ze aan de zwambestrijding. Ze verwijderen het aangetaste hout zorgvuldig, samen met de besmette ondergrond en het afvalmateriaal.

 •  

  We behandelen de besmette delen van het huis met door de overheid goedgekeurde bestrijdingsmiddelen. Door deze bestrijding van de zwam voorkomen we ook gelijk dat het terugkeert.

 •  

  Als u het wilt, herstellen we alle aangetaste en verwijderde onderdelen van het pand. Bespreek de mogelijkheden hiervoor met onze specialisten.

Voorkom schade aan uw woning en gezondheid en laat Bescon de zwambestrijding uitvoeren in uw pand in Leiden. Klik hiervoor op de onderstaande buttons.

Wat is zwam?

Zwam is een schimmel die zich nestelt op het hout van uw woning op vochtige, slecht geventileerde plekken. Er zijn diverse soorten zwam. De meest voorkomende soorten zijn huiszwam en kelderzwam. Beide zwammen zijn slecht voor uw gezondheid en voor het pand waarin u woont of werkt. Het is daarom belangrijk dat u zo snel mogelijk in actie komt.

Waarom zwambestrijding laten uitvoeren in Leiden?

Omdat zwam zulke negatieve gevolgen heeft op uw woning en uw gezondheid, zorgen we met zwambestrijding in Leiden ervoor dat niemand last krijgt van de gevolgen. Een aantal voordelen van de zwambestrijding:

 • Geen schade aan uw woning
 • Geen verdere verspreiding van de zwam
 • Vermindering van de kans op allergische reacties, zoals: vermoeidheid, astma (COPD), netelroos en niezen

De prijzen van zwambestrijding in Leiden

Een overzicht van de kosten van de zwambestrijding kunnen we niet geven, omdat de kosten verschillen per situatie. We houden bij het opstellen van de offerte rekening met de omvang van de zwam, maar ook met hoe goed we bij de plek kunnen komen.

Zwambestrijdingsmethoden

Onze zwambestrijders hanteren drie verschillende methoden voor de zwambestrijding in Leiden. We passen de onderstaande behandelingen toe. De zwambestrijdingsmethode verschilt per situatie.

 • De warmtebehandeling
 • De preventieve zwambehandeling
 • De chemicaliënbehandeling

Wat gebeurt er na de zwambestrijding in Leiden?

We hebben de zwam in uw woning of bedrijf bestreden en de aangetaste onderdelen van uw vloer weggehaald. Wat nu? Bescon biedt de mogelijkheid tot vloerherstel. Het vloerherstel kan er gelijk voor zorgen dat de zwam niet terugkeert, zoals bij een betonnen vloer. We hanteren zeven verschillende methoden.

 1. Betonnen vloer aanbrengen
 2. Schuimbetonvloer aanbrengen
 3. Plaatselijk herstel vanuit kruipruimte
 4. Plaatselijk herstel van bovenaf
 5. Vervanging van de houten vloer
 6. Constructief houtherstel
 7. Vloerherstel met stalen ophang aan het fundament

Via onderstaande button leest u meer over de methoden.

Bekijk de zwambestrijding folder

Inspectie voor zwambestrijding in Leiden aanvragen

Als u vermoedt dat u zwam heeft in uw woning of bedrijf, neem dan contact met ons op. We plannen een inspectie in en bekijken het probleem. Aan de hand hiervan maken we een plan voor de zwambestrijding in Leiden. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons of ons contactformulier. Voor vragen kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Voeg een afbeelding van de situatie of bouwtekening toe
Vraag/ opmerking*

Recente projecten