Aspergillus bestrijden

Met de Aspergillus bestrijding van Bescon verwijdert u schimmel snel en effectief. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring in zwambestrijding en zijn de specialist in het bestrijden van Aspergillus. Deze schimmel verhoogt de kans op astma met 48%. Voorkom ziektes en infecties en laat onze specialisten uw huis inspecteren. Bij Bescon profiteert u van de volgende voordelen:

  • Met ruim 50 jaar ervaring de specialist in het bestrijden van huiszwam
  • Professionele inspectie op Aspergillus door een gediplomeerde zwaminspecteur
  • Bestrijding met kwalitatief hoogwaardige producten
  • Veilige bestrijdingsmiddelen die door de overheid zijn goedgekeurd

Vanwege een uitbreiding worden de werkzaamheden met betrekking tot de zwambestrijding, de ongediertebestrijding en de kruipruimte isolatie vanaf heden uitgevoerd door ons zusterbedrijf Lamon. Hier kunt u tevens terecht voor inspecties en bestrijdingen. Alle diensten rondom optrekkend vocht, kelder waterdicht maken en kelder verdiepen worden uitgevoerd door Bescon.

Wat is Aspergillus?

Aspergillus is een schimmel die bijna overal voorkomt, dus ook in woningen en bedrijfspanden. De schimmel is ongevaarlijk voor gezonde mensen, maar kan bij mensen met een verminderde weerstand meerdere problemen veroorzaken. Het nadeel van Aspergillus is dat deze schimmel bij zeer verschillende temperaturen van 6-55 °C kan groeien. Bij de aanwezigheid van voldoende vocht groeit de schimmel op bouwmaterialen in woningen en bedrijven en zelfs op geverfde delen in uw huis of bedrijfspand. Dit is niet alleen slecht voor de staat van uw woning of bedrijfspand, maar ook voor de leefomgeving van inwonenden of werknemers.

Aspergillus schimmel herkennen

Aspergillus komt vooral voor in de slecht geventileerde en vochtige ruimtes in uw woning of bedrijfspand. De schimmel is vrij eenvoudig te herkennen aan een bedorven, muffe geur en vlekken. Het is niet zo dat alle vlekken direct betekenen dat u de Aspergillus schimmel in huis of bedrijf heeft. Wanneer u vlekken in uw huis of in uw kantoorpand heeft, raden we aan om de vlekken in de gaten te houden en te kijken of deze zich uitbreiden. Wilt u weten of het gaat om Aspergillus en de schimmel waar nodig direct bestrijden? Vraag dan een inspectie van uw huis of kantoorpand aan en onze specialisten komen bij u langs.

Voordelen van de bestrijding van Aspergillus

Het bestrijden van de huiszwam Aspergillus heeft zowel voordelen voor uw gezondheid als voordelen voor uw woning en/of bedrijfspand:

  • Voorkomen van allergieën, ziektes en levensbedreigende infecties
  • Geen last meer van hoesten en kortademigheid
  • 48% minder kans op astma voor bewoners
  • Geen muffe geur en vlekken meer in uw huis
  • Hogere waarde van uw woning en/of bedrijfspand

Het is van belang dat u oppast met een schimmel als Aspergillus. Voorkom dat deze schimmel negatieve gevolgen heeft voor uw eigen gezondheid en die van anderen. Laat de specialisten van Bescon op veilige wijze de schimmel uit uw huis of bedrijfspand verwijderen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring in het professioneel bestrijden van huiszwam.

Kosten van Aspergillus bestrijden

De kosten voor het bestrijden van de schimmel Aspergillus hangen onder meer af van de schade en de bereikbaarheid van de schimmel. Om de precieze prijs van de zwambestrijding te kunnen bepalen, komen onze specialisten graag bij u langs om de schade en uw woonruimte of werkruimte geheel te inspecteren. Op basis van deze schimmelinspectie stellen wij een offerte voor u op.

Neem contact op met Bescon

Heeft u last van Aspergillus? Vraag dan direct een inspectie aan. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 0800 258 0000 of het onderstaande formulier in te vullen.

Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Voeg een afbeelding van de situatie of bouwtekening toe
Vraag/ opmerking*

Recente projecten