Bescon

Heeft u last van huiszwam? Neem direct contact met ons op!

Bescon

Heeft u last van huiszwam? Neem direct contact met ons op!

Bescon

Heeft u last van huiszwam? Neem direct contact met ons op!

Zwambestrijding Utrecht

Als u vermoedt dat u zwam heeft in uw woning of bedrijfspand in Utrecht, is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met Bescon. Zwam kan veel schade aanrichten aan uw pand. Tevens kan zwam ook schade aanrichten aan uw gezondheid. Wij zorgen ervoor dat de zwam wordt bestreden. We voeren hiervoor eerst een uitgebreide inspectie uit in uw woning of bedrijf in Utrecht.

 • We hebben al meer dan 50 jaar ervaring
 • We voeren een uitgebreide inspectie uit
 • Mogelijkheid tot vloerherstel indien aangetast
 • U ontvangt 10 jaar garantie

Vanwege een uitbreiding worden de werkzaamheden met betrekking tot de zwambestrijding, de ongediertebestrijding en de kruipruimte isolatie vanaf heden uitgevoerd door ons zusterbedrijf Lamon. Hier kunt u tevens terecht voor inspecties en bestrijdingen. Alle diensten rondom optrekkend vocht, kelder waterdicht maken en kelder verdiepen worden uitgevoerd door Bescon.

Hoe bestrijden we de zwam in Utrecht?

We willen er zeker van zijn dat we de zwam zo goed mogelijk bestrijden. Daarom voeren we allereerst een uitgebreide inspectie uit. Vervolgens brengen we de probleemgebieden in kaart en gaan we aan de slag. U kunt vertrouwen op onze expertise. We hebben al ruim 50 jaar ervaring en we zijn een door de overheid gediplomeerde zwambestrijdingsspecialist.

 •  

  Onze inspecteur komt langs voor een inspectie. Hij gebruikt hiervoor apparatuur die een volledig beeld creëert van het probleem.

 •  

  Aan de hand van de inspectie stellen we een rapport op. Hierin brengen we het probleem in kaart. Vervolgens stellen we een plan van aanpak en een offerte op.

 •  

  We plannen in overleg met u een datum in om de zwam te bestrijden. Indien nodig plannen we ook een afspraak in voor vloerherstel.

 •  

  Ons team van specialisten komt bij u langs in Utrecht om de zwam te bestrijden. We verwijderen ook gelijk alle aangetaste materialen, de besmette ondergrond en het afvalmateriaal.

 •  

  Om ervoor te zorgen dat de zwam niet terugkeert, behandelen we alle besmette delen van het pand. Hiervoor gebruiken we milieuvriendelijke middelen.

 •  

  Na de bestrijding kan ons team de aangetaste onderdelen herstellen. Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten.

Door tijdig te kiezen voor zwambestrijding in Utrecht voorkomt u verdere schade aan uw woning en uw gezondheid. Neem contact met ons op via onderstaande buttons.

Wat is zwam en hoe ontstaat het?

Zwam is een soort schimmel die ontstaat op het hout in slecht geventileerde en vochtige plekken. De meest voorkomende zwam die we in Utrecht kennen is de huiszwam en de kelderzwam. De zwam is slecht voor het pand en de gezondheid. We adviseren u om de zwam zo snel mogelijk te laten bestrijden.

Waarom zwambestrijding in Utrecht?

Zwam heeft negatieve gevolgen voor uw woning of bedrijfspand in Utrecht en voor uw gezondheid. Door zwambestrijding uit te laten voeren door Bescon, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Geen (verdere) schade aan uw woning
 • Geen verdere verspreiding van de zwam
 • Vermindering van de kans op allergische reacties op zwam. Denk hierbij aan astma (COPD), netelroos en niezen

De kosten van zwambestrijding in Utrecht

We geven geen standaardprijzen weer, omdat de kosten verschillen per situatie. Een aantal factoren die een rol spelen, zijn de soort behandeling, de omvang en hoe makkelijk we de zwam kunnen bereiken. Aan de hand van onze inspectie stellen we een offerte op maat voor u op.

De verschillende bestrijdingsmethoden

Bij Bescon hanteren we drie verschillende bestrijdingsmethoden voor de zwam in Utrecht. We hanteren de warmtebehandeling, de preventieve zwambehandeling en de chemicaliënbehandeling.

Vloerherstel na de zwambestrijding in Utrecht

Is uw vloer aangetast? Dan bestaat de kans dat we delen van de vloer of de gehele vloer moeten verwijderen om de zwam volledig bestrijden. We bieden als oplossing het vloerherstel. Als u deze dienst afneemt, komt ons team bij u langs om de vloer te herstellen na de zwambestrijding. We hanteren verschillende methoden.

 1. Betonnen vloer aanbrengen
 2. Schuimbetonvloer aanbrengen
 3. Plaatselijk herstel van de vloer van onderaf vanuit kruipruimte
 4. Plaatselijk herstel van de vloer van bovenaf
 5. Deels of volledig vervangen van de houten vloer
 6. Constructief houtherstel
 7. Vloerherstel met stalen ophang aan het fundament
 8. Diverse renovatie vloersystemen

Bekijk de zwambestrijding folder Meer over vloerherstel

Vraag een inspectie aan voor zwambestrijding in Utrecht

Wilt u ook de zwam in uw pand laten bestrijden? Neem dan contact op met Bescon voor een inspectie.

Recente projecten