Zwambestrijding Groningen

Heeft u in uw woning of bedrijf in Groning last van zwam? Neem dan direct contact met ons op voor een uitgebreide inspectie voor zwambestrijding in Groningen. Zwam is een schimmel die veel schade aanricht. Niet alleen aan uw woning, maar ook aan uw gezondheid! Bescon bestrijdt de huiszwam in Groningen op een snelle en effectieve manier.

 • We voeren een uitgebreide inspectie uit, zodat alle zwam wordt bestreden
 • U ontvangt een zwamvrijverklaring
 • U ontvangt een garantie van 10 jaar op de zwambestrijding
 • Bescon heeft al meer dan 50 jaar ervaring

Vanwege een uitbreiding worden de werkzaamheden met betrekking tot de zwambestrijding, de ongediertebestrijding en de kruipruimte isolatie vanaf heden uitgevoerd door ons zusterbedrijf Lamon. Hier kunt u tevens terecht voor inspecties en bestrijdingen. Alle diensten rondom optrekkend vocht, kelder waterdicht maken en kelder verdiepen worden uitgevoerd door Bescon.

Hoe bestrijdt Bescon de zwam in Groningen?

Bescon is een door de overheid gediplomeerde zwambestrijdingsspecialist. Bij de bestrijding van de zwam in Groningen zorgen we ervoor dat we adequaat te werk gaan en dat de werkzaamheden een minimale invloed hebben op de leefomgeving. We gebruiken dan ook alleen milieuvriendelijke middelen tijdens de bestrijding. We gaan als volgt te werk:

 •  

  Onze gediplomeerde zwaminspecteur inspecteert uw woning op zwam. Dankzij onze apparatuur kan de inspecteur een compleet beeld krijgen van de oorzaak en de omvang van de schade.

 •  

  Aan de hand van deze inspectie stellen we een plan van aanpak en een offerte op. Om u ook een duidelijk overzicht te geven, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport van de inspectie.

 •  

  Vervolgens maken we samen met u een planning voor de zwambestrijding.

 •  

  Ons team gaat aan de slag met de zwambestrijding. Hierbij verwijderen we zorgvuldig het aangetaste hout, de besmette ondergrond en het afvalmateriaal.

 •  

  Om ervoor te zorgen dat de zwam niet terugkeert, behandelen we de besmette delen van het huis met bestrijdingsmiddelen. Deze middelen zijn goedgekeurd door de overheid.

 •  

  Na de bestrijding kan ons team de aangetaste onderdelen herstellen. Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten.

Laat de zwam in uw woning in Groningen bestrijden door Bescon en voorkom schade aan uw woning en gezondheid. Neem contact met ons op via onderstaande buttons.

Wat is zwam?

Zwam, ook wel huiszwam, is een schimmel die zich nestelt in het hout van uw woning op vochtige, slecht geventileerde plekken. Omdat deze schimmel schadelijk is voor uw gezondheid en voor uw woning of bedrijf, is het belangrijk dat u onmiddellijk in actie komt.

Wat zijn de voordelen van zwambestrijding in Groningen?

Huiszwam heeft negatieve gevolgen voor uw woning en uw gezondheid. Kies voor zwambestrijding in Groningen en profiteer van de volgende voordelen:

 • U heeft geen schade meer aan uw woning
 • De huiszwam kan niet verder verspreiden
 • U voorkomt of vermindert de kans op allergische reacties. Allergische reacties kunnen zijn: niezen, netelroos, astma (COPD) en vermoeidheid

Wat kost de zwambestrijding in Groningen?

De kosten van de zwambestrijding verschillen per situatie. Ze zijn onder andere afhankelijk van de soort behandeling, de omvang van het probleem en hoe makkelijk we bij de besmette plek kunnen komen. Tijdens een inspectie beoordelen we de situatie en aan de hand hiervan stellen we een offerte op.

Zwambestrijdingsmethoden

Er zijn diverse methoden om de zwam te bestrijden. Bescon hanteert drie verschillende methoden, namelijk: de warmtebehandeling, de preventieve zwambehandeling en de chemicaliënbehandeling. Zoals we eerder al aangaven, verschilt de behandelingsmethode per situatie.

Wat gebeurt er met de vloer na de zwambestrijding?

Na de zwambestrijding herstellen we de vloer van aangetaste ruimte. Hiervoor hanteren we zeven methoden. Ook hierbij geldt dat we kijken welke methode best past bij uw situatie. De methoden die Bescon hanteert, zijn:

 1. Betonnen vloer aanbrengen
 2. Schuimbetonvloer aanbrengen
 3. Plaatselijk herstel vanuit kruipruimte
 4. Plaatselijk herstel van bovenaf
 5. Vervanging van de houten vloer
 6. Constructief houtherstel
 7. Vloerherstel met stalen ophang aan het fundament

Via onderstaande button leest u meer over de methoden.

Bekijk de zwambestrijding folder

Vraag een inspectie aan in Groningen

Neem contact met ons op als u zwam in Groningen door Bescon wilt laten bestrijden. Vraag een inspectie aan en ontvang een uitgebreid rapport.

Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Voeg een afbeelding van de situatie of bouwtekening toe
Vraag/ opmerking*

Recente projecten