Zwambestrijding Amsterdam

Zwam op een professionele en efficiënte manier laten bestrijden door Bescon in Amsterdam. Wij zijn al meer dan 50 jaar de specialist in zwambestrijding. Huiszwam is een schimmel die slecht is voor uw gezondheid en schade aanricht aan uw woning. Vooral op vochtige plekken komt deze schimmelsoort voor. Ons gediplomeerde team bestrijdt huiszwam effectief, haalt de aangetaste delen weg en isoleert de bodem. Vraag een inspectie aan en ontvang 10 jaar garantie op de huiszwambestrijding door Bescon.

 • Al ruim 50 jaar ervaring in zwam bestrijden
 • Inspectie op huiszwam door een gediplomeerde zwaminspecteur
 • Kwalitatief hoogwaardige producten en door de overheid goedgekeurde bestrijdingsmiddelen
 • Zwamvrijverklaring en een garantie van 10 jaar op de huiszwambestrijding

Vanwege een uitbreiding worden de werkzaamheden met betrekking tot de zwambestrijding, de ongediertebestrijding en de kruipruimte isolatie vanaf heden uitgevoerd door ons zusterbedrijf Lamon. Hier kunt u tevens terecht voor inspecties en bestrijdingen. Alle diensten rondom optrekkend vocht, kelder waterdicht maken en kelder verdiepen worden uitgevoerd door Bescon.

Voordelen zwambestrijding

Huiszwam heeft meerdere negatieve gevolgen voor uw woning en gezondheid. Door het bestrijden van huiszwam in uw woning profiteert u van de volgende voordelen:

 • Geen schade meer aan uw woning in Amsterdam
 • De huiszwam kan zich niet verspreiden in uw huis
 • Geen kans op allergische reacties zoals niezen, netelroos, astma (COPD) en vermoeidheid

Stap voor stap veilig zwam bestrijden door Bescon

Bescon is door de overheid gediplomeerd als zwambestrijdingsspecialist. Ons team gaat bij het bestrijden van de zwam zeer adequaat te werk, zodat de werkzaamheden van minimale invloed zijn op de leefomgeving. We gebruiken alleen middelen die zijn toegestaan, zodat het milieu beschermd blijft. De zwambestrijding vindt plaats in onderstaande stappen:

 1. U krijgt bezoek van een gediplomeerde zwaminspecteur die uw huis komt onderzoeken. De inspecteur geeft u met behulp van onze apparatuur een compleet beeld van de oorzaak en de omvang van de besmetting en schade.
 2. Wij maken een plan van aanpak en offerte voor het bestrijden van de huiszwam.
 3. In overleg met u maken wij een planning voor de huiszwambestrijding.
 4. Ons team verwijdert adequaat en zorgvuldig het aangetaste hout, de besmette ondergrond en het afvalmateriaal.
 5. Wij behandelen de besmette muren, grond en overige houten delen met door de overheid goedgekeurde middelen.
 6. Na het bestrijden van de zwam is er de mogelijkheid om verschillende herstelsystemen toe te passen.

Bent u geïnteresseerd in het veilig en efficiënt laten bestrijden van huiszwam in Amsterdam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800 258 0000 of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Zwambehandelingsmethoden

Bescon gebruikt drie verschillende methodes om huiszwam te bestrijden. Ons team is gespecialiseerd in de volgende zwambehandelingsmethodes: zwam chemicaliënbehandeling, zwam preventieve behandeling en zwam warmtebehandeling. Per situatie bekijken onze specialisten welke behandelmethode het meest geschikt is.

Vloerherstel na de zwambestrijding

Na de zwambestrijding moet de vloer hersteld worden. Wij hanteren voor het herstellen van de vloer zeven verschillende methodes. Welke methode het beste is, hangt af van de vloer en de beschadiging.

 1. Betonnen vloer aanbrengen
 2. Schuimbetonvloer aanbrengen
 3. Vervanging van de houten vloer
 4. Plaatselijk herstel vanuit kruipruimte
 5. Plaatselijk herstel van bovenaf
 6. Constructief houtherstel
 7. Vloerherstel met stalen ophang aan het fundament

Bekijk de zwambestrijding folder

Kosten zwam bestrijden

De prijs voor de zwambestrijding verschilt per situatie. De kosten zijn afhankelijk van allerlei factoren, zoals de soort behandeling en de bereikbaarheid van de huiszwam. Voor het exact vaststellen van de kosten van de huiszwambestrijding komen wij graag bij u langs in Amsterdam om de oorzaken en omvang van de schade te inspecteren. Op basis van deze inspectie stellen wij een offerte voor u op.

Bescon helpt u graag in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in zwambestrijding door Bescon? Vraag dan direct een inspectie aan. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800 258 0000 of een e-mail te sturen naar info@bescon.nl.

Recente projecten