Bescon neemt Lamon en Lagerwey over


Bescon heeft de bedrijven Lamon en Lagerwey overgenomen. Hiermee benadrukt Bescon de groeiambitie in Nederland op het gebied van oplossingen voor vocht- en zwambestrijding en afdichtingen in gebouwen. Lamon en Lagerwey gaan beiden onder eigen naam verder.

Bescon, Lamon en Lagerwey zijn allen gespecialiseerd in het bestrijden van vocht, schimmels, zwam en het afdichten in gebouwen. Van oorsprong familiebedrijven, behoren wij tot de grotere dienstverleners in de sector. Met vestigingen in Roden, Almere en Veenendaal zijn wij in staat de gehele markt in Nederland te bedienen.

Mijlpaal

DGA Jan Lameijer: “Deze overname is een mijlpaal voor Bescon, Lamon en Lagerwey. De bedrijven verlenen diensten van hoge kwaliteit, zijn zeer klantgericht en werken met een bekwaam en gemotiveerd team. In de snelgroeiende markt van zwam- en vochtbestrijding en afdichtingswerkzaamheden breidt Bescon significant uit door deze overname. Dit betekent een uitstekende aanvulling op de bestaande dienstverlening.”

Wij stellen ons graag voor

Al meer dan 50 jaar zijn wij dé specialist in vochtwering, zwambestrijdingssystemen en afdichtingsmethoden. De combinatie van onze hoogwaardige dienstverlening, betrokkenheid bij onze klanten en constante kennisuitwisseling verduidelijkt onze sterke marktpositie. Door te werken met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen voldoen wij aan de eisen voor het creëren van gezonde leefomgevingen. Voor zowel particulieren, de woningbouw en bedrijven in Nederland.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.

Recente projecten