Is de lucht in uw woning vervuild?

Ventileren

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de lucht kwaliteit in de woning vaak 1000x slechter is als de buitenlucht. De term “Sick Building Syndrome” ofwel ziek gebouw syndroom deed in 1970 zijn intrede. Voorkomende systemen hierbij zijn een geïrriteerde en verstopte neus, droge en geïrriteerde ogen, allergieën, keelontsteking, hoofdpijn, bindvliesontsteking en astma. Een advies dat wij u sowieso al geven: ventileren! Laat frisse lucht binnen stromen. Met ventileren bespaart u.

Isoleren met Isodro®

Isoleer uw kruipruimte vervolgens, zodat de kruipruimte vol dode en levende insecten, uitwerpselen, schimmels en vocht niet uw huiskamer binnenkomen. Hiermee voorkomt u dood water in uw kruipruimte met dierlijke uitwerpselen. Vochtige lucht is veel moeilijker te verwarmen dan droge lucht. Met kruipruimte isolatie bespaart u.

Wist u dat?

Zwam en schimmels/sporen kunnen astma, rhinitis, slijmvliesontsteking, kanker en zelfs genetische mutaties, neurotoxische aandoeningen, migraine en schimmelinfecties veroorzaken. En dan hebben we het nog niet gehad over de hinderlijke geuren die van zwammen en schimmels afkomen.

Recente projecten