Optrekkend vocht Haarlem

Optrekkend vocht in uw woning of pand in Haarlem is een probleem dat ontstaat doordat water via de fundering of muren binnendringt. Het optrekkend vocht laat na verdamping schadelijke zouten achter op uw muren, die leiden tot gezondheidsproblemen, een hogere energierekening en structurele schade aan uw woning, zoals vochtkringen boven de plinten. Bij Bescon zijn we experts in vochtbestrijding en hebben we een speciale behandelmethode ontwikkeld, waarmee we het vochttransport terugdringen met wel 90%. Vraag direct een inspectie aan of neem contact met ons op en voorkom verdere schade aan uw woning en gezondheid.

 • Ruim 50 jaar ervaring in vochtbestrijding
 • 10 jaar garantie op onze behandelmethode
 • Tot wel 90% reducering van vochttransport

Herkenningspunten optrekkend vocht Haarlem

Als er sprake is van optrekkend vocht in uw woning of pand in Haarlem herkent u dit aan één of meer van de volgende kenmerken:

 • Vochtkringen boven de plinten
 • Behang dat loshangt of verf die afbladert
 • Een muffe geur
 • Zwamaantasting
 • Zoutpluizen en schimmel op de muur
 • Verhoogde condensvorming
 • Hoge luchtvochtigheid in uw woning
 • Een vochtige vloer

Merkt u een of meer kenmerken van optrekkend vocht op in uw woning of pand? Schakel dan direct onze specialisten in voor vochtbestrijding in Haarlem! Vraag eenvoudig een inspectie aan of neem contact met ons op.

De voordelen van professionele vochtbestrijding in Haarlem

Optrekkend vocht in uw woning of pand in Haarlem veroorzaakt vaak grote problemen, van structurele schade tot gezondheidsproblemen. Professionele vochtbestrijding door Bescon brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste voorkomt onze snelle en effectieve behandelmethode dat er in de toekomst schadelijke zouten op uw muren achterblijven, wat een gezonde leefomgeving bevordert. Daarnaast herstellen we bestaande schade en voorkomen we verdere problemen, zoals vochtplekken, loskomend behang en schimmelvorming. Ten slotte leidt een vochtvrije woning tot efficiëntere verwarming, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabele woonomgeving.

 • Gezonde woonomgeving
 • Schadevrij huis
 • Minder energiekosten

Bestrijding optrekkend vocht in Haarlem: ons stappenplan

Bestrijding van optrekkend vocht door Bescon verloopt volgens een vaste werkwijze. Zo zorgen we voor maximale reductie van vochttransport voor een optimaal resultaat.

 1. Woninginspectie door onze specialisten

  Tijdens een inspectie van uw woning brengen onze specialisten de oorzaak van het optrekkend vocht en de omvang van de schade in kaart.

 2. Bestrijdingsplan en offerte maken

  Na de inspectie stellen we een bestrijdingsplan voor vochtbestrijding in uw woning op en maken we een bijbehorende offerte. Zodra u akkoord geeft, plannen we de datum waarop onze specialisten aan de slag gaan.

 3. Oude plinten en stuc- en pleisterwerk weghalen

  De bestrijding van optrekkend vocht start bij het weghalen van de oude plinten en het stuc- en pleisterwerk. Hierna injecteren we een vochtwerende vloeistof in de muren.

 4. Muren behandelen

  Met de behandeling van het muuroppervlak tegen zout en vocht voorkomen we schade in de toekomst.

 5. Schadeherstel

  De schade die het optrekkend vocht heeft aangebracht aan uw muren, vloer en overige oppervlakken, herstellen we met afdichtingsmortel.

 6. Garantie

  Onze speciale methode voor vochtbestrijding voorkomt de terugkomst van het optrekkende vocht. Als dit onverhoopt wel terugkeert, heeft u 10 jaar garantie op onze behandelmethode.

Onze bijzondere vochtbestrijdingsmethode

Het optrekkend vocht in uw woning of pand in Haarlem bestrijden we met onze zelfontwikkelde bestrijdingsmethode. We injecteren een speciaal vochtafstotend product rechtstreeks in de muren, dat alle capillairen in het metselwerk afsluit. Dit verandert de muur in een dichte steenmassa die geen vocht doorlaat. Bovendien versterkt deze behandeling het metselwerk en verhoogt het de draagkracht, wat uw woning of pand in zijn geheel steviger maakt. Onze methode vermindert vochttransport met 90%. De resterende 10% is bouwvocht dat geen problemen veroorzaakt. Deze duurzame aanpak biedt een blijvende oplossing voor vochtproblemen en beschermt uw woning tegen toekomstige schade.

Kosten optrekkend vocht bestrijden Haarlem

De kosten voor vochtbestrijding in Haarlem variëren op basis van verschillende factoren, zoals de omvang van de schade en de complexiteit van de bestrijding. Daarom is het essentieel om onze specialisten vroegtijdig in te schakelen, zodat de schade nog minimaal is en de kosten laag blijven. Na onze inspectie stellen we een plan van aanpak en een offerte op. De offerte omvat een berekening van de totale kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen we snel overgaan tot professionele bestrijding.

Ons werkgebied in Haarlem

Bij Bescon bestrijden we optrekkend vocht in alle stadsdelen van Haarlem.

 • Centrum
 • Schalkwijk
 • Noord
 • West

Optrekkend vocht laten bestrijden door specialisten?
Neem contact op!

Heeft u één of meerdere kenmerken van optrekkend vocht gesignaleerd in uw woning of pand in Haarlem? Voorkom verdere schade en schakel direct onze expertise in voor vochtbestrijding in Haarlem. Neem contact met ons op via 0800 258 0000 of stuur een e-mail naar info@bescon.nl.

Recente projecten