De voordelen van Bescon

Duurzame en hoogwaardige materialen

Bescon werkt uitsluitend met duurzame en hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen wij 10 jaar garantie op kelderafdichting, zwambestrijding en optrekkend vocht bestrijding geven. We proberen zo veel mogelijk te recyclen. Alle materialen die verwijderd worden, worden gesorteerd en gescheiden afgevoerd voor verwerking binnen de oorspronkelijke toepassing. Betonpuin wordt bijvoorbeeld verwerkt in nieuwe producten. Voor alle andere steenachtige materialen geldt hetzelfde proces.

Uitgebreide kennis en aandacht

Bescon besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Ons interne opleidingscentrum richt zich op de scholing van nieuwe werknemers en bijscholing van medewerkers die reeds in dienst zijn. Er worden specifieke trainingen gegeven op het gebied van o.a. vochtbestrijdingstechnieken, houtconservering en zwambestrijding. Onze medewerkers zijn op deze manier altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Ruim 50 jaar ervaring

Al meer dan 50 jaar is Bescon dé specialist als het gaat om vochtwering, bestrijdingssystemen en afdichtingsmethoden. De combinatie van onze hoogwaardige dienstverlening, betrokkenheid bij onze klanten en constante kennisuitwisseling, verduidelijkt de sterke marktpositie van Bescon. In samenwerking met vooraanstaande leveranciers hebben wij de kwaliteit van onze werkzaamheden altijd hoog kunnen houden.

Specialist

Bescon voert een vrijblijvende inspectie uit om het probleem te constateren en een oplossing te vinden die past bij uw situatie. Een nauwkeurige inspectie wordt door een gediplomeerde inspecteur uitgevoerd. Na deze inspectie wordt er een inventarisatie gemaakt van wat er ter plaatse moet gebeuren. Deze inventarisatie krijgt de opdrachtgever in de vorm van een overzichtelijke offerte met daarin ons advies. Na afronding van de werkzaamheden wordt er een garantiecertificaat uitgereikt.

AA-rating

Bescon heeft een AA-rating bij kredietbureau Graydon. Dat wil zeggen dat wij financieel gezond zijn. Dit kunnen we op eenvoudige wijze laten zien. Voor u betekent dit dat u zonder zorgen zaken kunt doen met Bescon. Wij staan voor onze afgegeven garanties. Bescon biedt hiermee haar klanten, leveranciers en medewerkers zekerheid en continuïteit.

Uw wensen staan centraal

Na acceptatie van de offerte en in goed overleg met de opdrachtgever zullen de uit te voeren werkzaamheden worden ingepland. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Ook is er hierbij aandacht voor de veiligheid en gezondheid van de bewoner(s).

Recente projecten