Zwambestrijding Den Haag

Met de zwambestrijding door Bescon bestrijdt u huiszwam in Den Haag op een veilige en efficiënte manier. Wij hebben als huiszwamspecialist ruim 50 jaar ervaring in het bestrijden van deze schimmel. Huiszwam is slecht voor uw gezondheid en leidt tot veel schade aan uw woning. Onze specialisten verwijderen de aangetaste delen en isoleren de bodem om huiszwam in de toekomst te voorkomen. Bij Bescon profiteert u van de onderstaande voordelen:

 • Vrijblijvende huiszwam inspectie door een gediplomeerde inspecteur
 • Ruim 50 jaar ervaring in zwambestrijding
 • 10 jaar garantie op de zwambestrijding en een zwamvrijverklaring
 • Kwalitatief hoogwaardige producten en bestrijdingsmiddelen die door de overheid zijn goedgekeurd

Vanwege een uitbreiding worden de werkzaamheden met betrekking tot de zwambestrijding, de ongediertebestrijding en de kruipruimte isolatie vanaf heden uitgevoerd door ons zusterbedrijf Lamon. Hier kunt u tevens terecht voor inspecties en bestrijdingen. Alle diensten rondom optrekkend vocht, kelder waterdicht maken en kelder verdiepen worden uitgevoerd door Bescon.

Voordelen van zwambestrijding

Het is van belang dat u zwam snel en effectief laat bestrijden. Huiszwam heeft negatieve gevolgen voor uw gezondheid en brengt ook schade toe aan uw woning. Door het bestrijden van de zwam heeft u de volgende voordelen:

 • De huiszwam is niet meer schadelijk voor uw woning in Den Haag
 • Geen last meer van allergische reacties zoals netelroos, niezen en vermoeidheid
 • De schimmel kan zich niet verder verspreiden in uw woonruimte

Veilige zwambestrijding: bekijk onze werkwijze stap voor stap

Het is van belang dat huiszwam op een veilige en adequate manier bestreden wordt. De overheid heeft aangegeven dat zwambestrijding zo min mogelijk impact moet hebben op de leefomgeving. Het is strafbaar om huiszwam te laten bestrijden door een niet-gediplomeerde organisatie. Bescon is door de overheid gediplomeerd als zwambestrijdingsspecialist. Onze specialisten gaan veilig te werk en gebruiken alleen toegestane middelen tijdens het bestrijden van de zwam. Op deze manier hebben onze werkzaamheden een minimale impact op de leefomgeving. De zwambestrijding door onze medewerkers bestaat uit de volgende stappen:

 1. Onze gediplomeerde zwaminspecteur komt bij u langs in Den Haag om uw woning te onderzoeken. Door middel van onze apparatuur geeft de inspecteur u een duidelijk beeld over de aard en omvang van de besmetting en schade.
 2. Wij stellen op basis van de bevindingen een plan van aanpak en offerte op om de zwam in uw woonruimte te bestrijden.
 3. Gezamenlijk met u maken we een planning voor de zwambestrijding.
 4. Onze specialisten verwijderen op een veilige manier het aangetaste hout, de besmette grond en het afvalmateriaal uit uw woning.
 5. Gediplomeerde medewerkers behandelen de besmette muren, grond en overige houten delen in uw woonruimte met de door de overheid goedgekeurde middelen.
 6. Na het bestrijden van de zwam kunt u kiezen uit verschillende herstelwerkzaamheden.

Wilt u de huiszwam in uw woning in Den Haag veilig en effectief bestrijden? Neem dan contact op met Bescon door te bellen naar 0800 258 0000 of een e-mail te sturen naar info@bescon.nl. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zwambehandelingsmethoden

Voor het bestrijden van huiszwam hanteren wij drie verschillende methodes. Onze gediplomeerde medewerkers zijn gespecialiseerd in de volgende zwambehandelingsmethodes: de warmtebehandeling, preventieve zwambehandeling en chemicaliënbehandeling. Per situatie bekijken we welke behandelmethode het beste is voor uw woonruimte.

Vloerherstel na zwambestrijding

Na het bestrijden van de zwam moet uw vloer hersteld worden. Wij gebruiken zeven verschillende methodes om vloeren te herstellen. Welke methode het meest geschikt is, hangt af van uw vloer en de beschadigingen. Onze medewerkers bepalen aan de hand hiervan hoe wij uw vloer het beste kunnen repareren. Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande zeven methodes:

 1. Betonnen vloer aanbrengen
 2. Schuimbetonvloer aanbrengen
 3. Plaatselijk herstel vanuit kruipruimte
 4. Plaatselijk herstel van bovenaf
 5. Vervanging van de houten vloer
 6. Constructief houtherstel
 7. Vloerherstel met stalen ophang aan het fundament

Bekijk de zwambestrijding folder

Kosten van zwambestrijding

De prijs voor het bestrijden van huiszwam verschilt per woonruimte. De kosten hangen af van de bereikbaarheid van de zwam en de soort behandeling die nodig is om de schimmel te verwijderen. Voor het bepalen van de precieze kosten komen wij graag bij u langs in Den Haag om de zwamschade geheel vrijblijvend te inspecteren. Op basis hiervan stellen wij een offerte voor u op.

Werkgebied Den Haag

Wij bestrijden zwam in heel Den Haag en de omliggende regio.

 • Centrum
 • Escamp
 • Leidschenveen-Ypenburg
 • Laak
 • Loosduinen
 • Haagse Hout
 • Scheveningen
 • Segbroek

Neem contact met ons op

Wanneer u geïnteresseerd bent in zwambestrijding door Bescon, dan is het mogelijk om direct een gratis zwaminspectie aan te vragen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 0800 258 0000 of per e-mail via info@becon.nl.

Recente projecten