Gewone houtwormkever bestrijden

Op een professionele manier de gewone houtwormkever bestrijden met Bescon. Al meer dan vijftig jaar ervaring met het bestrijden van ongedierte. Wij laten de gewone houtwormkever verdwijnen en zorgen dat deze niet meer terugkeert. U ontvangt bij bestrijding door Bescon een garantie van tien jaar. Vraag een houtworminspectie aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Professionele bestrijding van de gewone houtwormkever

Wij bestrijden de gewone houtwormkever op een professionele manier. Gewone houtwormkevers kunnen behoorlijke schade aanrichten aan houten meubels of andere constructies van hout. Het is lastig om de houtwormen zelf permanent uit het hout te krijgen. Schakel Bescon in en een van onze specialisten inspecteert het hout op houtwormen. U ontvangt tien jaar garantie op de bestrijding.

Vanwege een uitbreiding worden de werkzaamheden met betrekking tot de zwambestrijding, de ongediertebestrijding en de kruipruimte isolatie vanaf heden uitgevoerd door ons zusterbedrijf Lamon. Hier kunt u tevens terecht voor inspecties en bestrijdingen. Alle diensten rondom optrekkend vocht, kelder waterdicht maken en kelder verdiepen worden uitgevoerd door Bescon.

Methodes om de gewone houtwormkever te behandelen

Er zijn een aantal manieren om de gewone houtwormkever te bestrijden:

  • Injectiebehandeling
  • Hittebehandeling
  • Injectie in combinatie met oppervlaktebehandeling

De behandeling door middel van de injectietechniek is de beste om gewone houtwormkevers te bestrijden. Bij deze behandelwijze maken we gaten in de kern van uw hout en injecteren we deze met een bestrijdingsmiddel. Daarnaast wordt het beschadigde hout verstevigd. De injectiebehandeling laat gewone houtwormkevers verdwijnen en voorkomt dat de insecten in de toekomst terugkomen.

Over de gewone houtwormkever

De gewone houtwormkever leeft alleen in droog hout. Om deze reden wordt de houtworm ook wel een ‘drooghoutboorder’ genoemd. De insecten kunnen enorme schade aanrichten. Het is mogelijk dat deze beschadigingen uw houten meubels en constructies onveilig maken.

Meerdere houtwormen

Wij hebben ook ervaring met het bestrijden van andere soorten houtworm:

Contact

Vraag onze houtworminspectie aan door te bellen naar 0800 258 0000 of het contactformulier in te vullen.

Recente projecten