Klopkevers bestrijden

Klopkevers op een professionele en snelle manier bestrijden met Bescon. Met meer dan vijftig jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte is het ons doel om gebouwen en panden te beschermen. Deze aanpak laat klopkevers verdwijnen en voorkomen een terugkeer van de insecten. Bij de bestrijding door Bescon ontvangt u tien jaar garantie. Vraag een houtworminspectie aan.

Professioneel bestrijden van klopkevers

Laat klopkevers op een professionele manier bestrijden. Deze soort houtworm kan veel schade aanrichten aan houten meubels of andere houten constructies in uw pand of woning. U herkent de klopkever door een hol geklop of getik vanuit het hout. Voorkom gevaar door de klopkever zelf te willen bestrijden. Het is bijna onmogelijk om de klopkevers permanent te laten verdwijnen. Schakel daarom de hulp in van onze specialisten die uw pand inspecteren op houtwormen. Wanneer u de bestrijding door Bescon laat uitvoeren, ontvangt u tien jaar garantie op de bestrijding.

Vanwege een uitbreiding worden de werkzaamheden met betrekking tot de zwambestrijding, de ongediertebestrijding en de kruipruimte isolatie vanaf heden uitgevoerd door ons zusterbedrijf Lamon. Hier kunt u tevens terecht voor inspecties en bestrijdingen. Alle diensten rondom optrekkend vocht, kelder waterdicht maken en kelder verdiepen worden uitgevoerd door Bescon.

Behandelmethodes klopkevers

Wij hanteren een aantal behandelmethodes om aanwezige klopkevers te bestrijden:

  • Injectiebehandeling
  • Injectie in combinatie met oppervlaktebehandeling
  • Hittebehandeling

De injectiebehandeling is de beste optie om klopkevers uit hout te laten verdwijnen. Bij deze techniek creëren we gaten in het hout en injecteren we deze met bestrijdingsmiddel. Het beschadigde hout wordt verstevigd. Door middel van de injectiebehandeling verdwijnen de klopkevers uit het hout en komen deze niet meer terug. Wilt u meer informatie over de verschillende behandelmethodes? Neem dan contact op.

Over de klopkever

Klopkevers zijn vooral te vinden op vochtige plekken. De woningen van nu zijn over het algemeen goed geïsoleerd. Toch komt het soms voor dat klopkevers woningen binnenkomen via oude meubels. Deze hebben elders gestaan en nemen de klopkevers mee het huis in. Eenmaal binnen vreten de klopkevers ook de andere houten meubels op. Het is mogelijk om de insecten te herkennen aan de kloppende geluiden op hout. Dit geluid maken ze om elkaar te vinden om te paren. Laat de aanwezigheid van klopkevers controleren met een inspectie.

Meerdere houtwormen

Het is ook mogelijk om andere soorten houtworm te laten bestrijden:

Contact met Bescon

Vul het contactformulier in of bel naar 0800 258 0000 om een deskundige inspectie aan te vragen.

Recente projecten