Grote houtwormkever bestrijden

Laat de grote houtwormkever bestrijden door de specialisten van Bescon. Wij hebben meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding. Ons professionele team zorgt altijd voor een oplossing van uw probleem. Laat de houtwormkever verdwijnen en voorkom een terugkeer van het insect. Vraag een inspectie aan en ontvang maar liefst tien jaar garantie op de bestrijding van de grote houtwormkever.

Professionele bestrijding

Schakel de specialisten van Bescon in om de grote houtwormkever te bestrijden. De houtwormkever brengt aan de binnenkant van het hout schade aan door het hout volledig op te vreten. U ziet niets aan de buitenkant van het hout. Voorkom gevaarlijke situaties door de grote houtwormkever zelf te willen bestrijden. Het is haast onmogelijk om de larven aan de binnenkant van het hout zelf te laten verdwijnen. Op het moment dat de larven uitkomen, heeft u alsnog last van het ongedierte. Neem contact op met Bescon en de specialisten bestrijden het ongedierte op professionele wijze. U ontvangt tien jaar garantie op de bestrijding.

Vanwege een uitbreiding worden de werkzaamheden met betrekking tot de zwambestrijding, de ongediertebestrijding en de kruipruimte isolatie vanaf heden uitgevoerd door ons zusterbedrijf Lamon. Hier kunt u tevens terecht voor inspecties en bestrijdingen. Alle diensten rondom optrekkend vocht, kelder waterdicht maken en kelder verdiepen worden uitgevoerd door Bescon.

Injectiebehandeling

De beste manier om de grote houtwormkever te bestrijden is de injectiebehandeling. Bij deze techniek maken we gaten in de kern van het hout en injecteren we de holtes met bestrijdingsmiddel. Ook wordt het beschadigde hout verstevigd. Met deze injectietechniek beschermen wij het hout tegen de grote houtwormkever en komen deze insecten niet meer terug.

Andere behandelmethoden voor de grote houtwormkever

Wij bestrijden de grote houtwormkever ook op andere manieren:

  • Injectie in combinatie met oppervlaktebehandeling
  • Hittebehandeling

Neem contact op voor meer informatie over deze behandelingen.

De grote houtwormkever

De grote houtwormkever begeeft zich het liefst in oude gebouwen, diep in schimmelachtig, vochtig eikenhout. Een belangrijk kenmerk is dat deze soort houtworm het hout van binnen op kan vreten en er aan de buitenkant van het hout niets te zien is. Het hout raakt van binnenuit beschadigd en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Gelukkig herkennen onze specialisten de aanwezigheid van grote houtwormkevers. Voorkom gevaarlijke situaties en laat uw woning of pand inspecteren op houtwormen.

Andere soorten houtworm

Wij zijn ook gespecialiseerd in het bestrijden van andere soorten houtwormen:

Neem contact op met Bescon

Vraag een professionele inspectie aan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar
0800 258 0000.

Recente projecten